سویق و انواع سویق و خواص سویق

سویق در طب اسلامی

امام صادق علیه السلام:
بهترین سحری شما، سویق و خرما می باشد.

افضل سحورکم السویق و التمر.
[المحاسن ج۲ ص۴۹۰]

سویق چیست !؟
در حالت عمومی سویق همان قاووت می باشد، مثل آرد نخودچی و قوتو کرمانی.
ولی در طب اسلامی سویق عبارت از؛ تفت داده آرد برخی حبوبات، بدین صورت که مثلا آرد گندم را تفت می دهند و سبوس گندم را نیز جداگانه تفت می دهند، بعد از الک کردن آنها را با هم مخلوط می کنند. (سویق گندم)

امام صادق علیه السلام:
سویق گوشت می رویاند و استخوان را محکم می کند.
به کودکانتان در خردسالی سویق بدهید، چرا که گوشترا می رویاند و استخوان را محکم می سازد.
[-حتی برای مولود تازه سفارش نمودند.
-مفید برای خانم باردار.
-بهترین جایگزین فولیک اسید و قرص آهن] درون تب دار را از سویق پر کنید، ۳ بار شسته شود و آنگاه به او بدهید.
سویق، صفرا را از تن، و بلغم را از معده، کاملا جدا می کند و هفتاد گونه بلا را دور می کند

ادامه نوشته

هاضوم

هاضوم

هضم کننده، ضد نفخ،باد بر

۱⃣پودر آویشن
۲⃣پودر زنیان
۳⃣سیاهدانه پودر نشده

مساوی با هم مخلوط کنید ،اگر قبل از غذا مصرف میکنید باید کمی نمک به ان اضافه کنید، اگر بعد از غذا میخواهید مصرف کنید با کمی عسل بخورید، مقدار مصرف یک قاشق مربا خوری

 

دستور فوق

ازناحیه پیامبراکرم(صلی الله علیه وآله وسلم) واهل بیت علیهم السلام به ما رسیده است.

پیامبراکرم (صلی الله علیه وآله وسلم)  درباره این ترکیب سه گانه وچهار گانه می فرمایند: اهمیت نمیدهم چه غذایی بعداز اوبخورم "ضرر دارد یاندارد" چون مرکب سه گانه وچهارگانه راخوردم این غذا برایم ضرری وآسیبی نخواهد داشت.

رفع عطش در ماه مبارک رمضان

در میان عرقیات تنها کاسنی خاصیت خنک‌ کنندگی بدن را دارد، از این رو پیشنهاد می‌شود نوشیدنی‌هایی مانند خاکشیر را با کمی کاسنی و گلاب مخلوط و سپس استفاده کرد.

 

برای کاهش تشنگی در ایام روزه‌داری، می‌توان عرق کاسنی و شاهتره، را به نسبت مساوی تقسیم کرد و در یخچال گذاشت و در فاصله افطار تا سحر از آن استفاده کرد. مصرف این نوشیدنی، تشنگی طول روز را بسیار کم می‌کند.
 
دکتر سیدوحید فرزادفر پزشک و محقق طب اسلامی با بیان این مطلب می‌افزاید: مصرف زیاد گوشت قرمز می‌تواند باعث افزایش صفرا و تشنگی شود از این رو مصرف آن باید محدود شود. البته افرادی که سابقه کم خونی، ضعف و افت مکرر فشار خون دارند از این قاعده مستثنا هستند.
وی افزود: مصرف آب یخ اگر چه در ابتدا تشنگی را فرو می‌نشاند اما در نهایت باعث تشدید تشنگی می‌شود. هم چنین دوش گرفتن در طول روز باعث کاهش حرارت بدن می‌شود. برای این کار باید از آب ولرم استفاده کرد زیرا آب سرد باعث منقبض شدن منافذ پوست و احتباس گرما می‌شود و فرد در طول روز احساس گرما می‌کند.
افرادی که دچار تشنگی شدید می شوند، بهتر است بعد از نماز ظهر و عصر دوش بگیرند و ساعتی را در مکان خنک استراحت کنند. مصرف میوه‌های آب‌دار و خنک مانند هندوانه، خیار و غذاهای لعاب‌دار مانند کدو، شیر، فرنی و سبزی‌هایی مانند کاهو و خرفه در زمان افطار و سحر به کاهش تشنگی در طول روز می‌انجامد.

ادامه نوشته

درمان عفونت رحم در طب سنتی


ﻋﻔﻮﻧﺖ ﺭﺣﻢ
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇

ﺍﺯ ﺑﻴﻤﺎﺭﻳﻬﺎﻯ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺷﺎﻳﻊ ﺩﺭ ﺑﻴﻦ ﺯﻧﺎﻥ ﺍﺳﺖ. ﺍﻟﺒﺘﻪ، ﺁﻧﭽﻪ ﻛﻪ ﺑﻪ ﻋﻨﻮﺍﻥ ﻋﻔﻮﻧﺖ ﺭﺣﻢ ﻣﺼﻄﻠﺢ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ، ﺍﻟﺰﺍﻣﺎ ﻋﻔﻮﻧﺖ ﺧﻮﺩ ﺭﺣﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﻭ ﻣﻌﻤﻮﻟﺎ ﺩﺭ ﻭﺍﮊﻥ ﻭ ﻣﺠﺮﺍﻯ ﻭﺍﮊﻥ (vulve) ﺷﺎﻳﻌﺘﺮ ﺍﺳﺖ. ﺑﺴﻴﺎﺭﻯ ﺍﺯ ﺯﻧﺎﻥ ﻣﺒﺘﻠﺎ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﺑﻴﻤﺎﺭﻯ، ﻋﻠﺎﺋﻢ ﻣﺸﻬﻮﺩ ﺧﺎﺻﻰ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ﻳﺎ ﻣﺸﻜﻞ ﺧﺎﺻﻰ ﺩﺭ ﺧﻮﺩ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻧﻤﻰ ﻛﻨﻨﺪ. ﻣﺘﺄﺳﻔﺎﻧﻪ ﺍﻳﻦ ﺑﻴﻤﺎﺭﻯ ﺑﻪ ﺩﻟﻴﻞ ﺭﺷﺪ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﻭ ﺗﻤﺪﻥ ﻏﺮﺑﻰ ﻭ ﺩﻭﺭ ﺷﺪﻥ ﺍﺯ ﻓﺮﻫﻨﮓ ﺑﻬﺪﺍﺷﺖ ﺟﻨﺴﻰ ﺍﺳﻠﺎﻡ، ﺑﻪ ﺷﺪﺕ ﺭﻭ ﺑﻪ ﮔﺴﺘﺮﺵ ﺍﺳﺖ. ﺑﻪ ﻃﻮﺭ ﻛﻞ ﻋﻔﻮﻧﺘﻬﺎﻯ ﻣﺨﺘﻠﻔﻰ ﻣﻰ ﺗﻮﺍﻧﻨﺪ ﺩﺭ ﻣﺨﺎﻁ ﻭﺍﮊﻥ ﻭ ﺭﺣﻢ ﺭﺷﺪ ﻛﻨﻨﺪ ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ ﻋﻔﻮﻧﺘﻬﺎﻯ ﻗﺎﺭﭼﻰ ﻭ ﺑﺎﻛﺘﺮﻳﺎﻳﻰ ﻭ ﺑﺮﺧﻰ ﭘﺮﻭﺗﻮﺯﻭﺁﻫﺎ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺗﺮﻳﻜﻮﻣﻮﻧﺎﺱ ﻭ... ﻭ ﺍﺯ ﺁﻧﺠﺎ ﻛﻪ ﺳﻴﺴﺘﻢ ﺩﻓﺎﻋﻰ ﻭﺍﮊﻥ ﻭ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺗﻨﺎﺳﻠﻰ ﺯﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﻋﻔﻮﻧﺖ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻭ ﺁﺳﻴﺐ ﭘﺬﻳﺮ ﺍﺳﺖ ، ﻟﺬﺍ ﺑﻪ ﺭﺍﺣﺘﻰ ﻋﻔﻮﻧﺘﻬﺎ ﺩﺭ ﺭﺣﻢ ﺟﺎﻳﮕﻴﺮ ﺷﺪﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺳﺮﻋﺖ ﺭﺷﺪ ﻣﻰ ﻛﻨﻨﺪ. ﻋﻮﺍﻣﻠﻰ ﻛﻪ ﺳﺒﺐ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺷﺪﻥ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﻋﻔﻮﻧﺖ ﺩﺭ ﺯﻧﺎﻥ ﻣﻰ ﺷﻮﻧﺪ ﻋﺒﺎﺭﺗﻨﺪ ﺍﺯ:

ادامه نوشته